De Oranjevereniging roept iedereen op om zijn huis of straat voor Koningsdag te versieren. Samen met de redactie van De Puttenaer heeft de Oranjevereniging daar zelfs een wedstrijd aan gekoppeld waar mooie prijzen mee zijn te winnen. Wil je kans maken op een waardebon van 75 euro van G5 Jeans, een bon van 50 euro van Plus supermarkt of een bon van 25 euro van de Mitra slijterij? Stuur dan jouw foto van jouw tuin of straat vóór maandag 26 april naar: puttenaer@bdu.nl.

LET OP: de foto moet dus het weekend vóór Koningsdag al naar de redactie van de krant worden gestuurd!

Op woensdag 28 april zijn de mooiste inzendingen in de krant te vinden en kan er worden gestemd. De uiteindelijke winnaars worden voor de helft bepaald door de stemmen die wij binnenkrijgen en voor het andere deel door de vakjury, bestaande uit leden van de Oranjevereniging.

Doen jullie allemaal mee, dan kleurt Putten weer mooi oranje op Koningsdag 2021